Безплатен транспорт над 100 лв. до офис на куриер
Grema 3D - Great Master LTD
    Вход / Регистрация      0 Кошница:
0.00 лв.

Политика за защита на личните данни


Политика за поверителност
GDPR

Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни
Обща информация
От 25 май 2018г. влиза в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.
Грейт Мастър ЕООД отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугата, и ги пази отговорно и законосъобразно.
Информация относно Администратора на лични данни
Наименование Грейт Мастър ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ : BG117672466
Седалище и адрес на управление: гр. Русе, ул. „Слав“ №9
E-mail: office@grema3d.com
Телефон: +359888 100 273


Информация относно компетентния надзорен орган
Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление:
гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон:02 915 3 518
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg


Основание за събиране и обработване на Вашите лични данни

Грейт Мастър ЕООД събира и обработва Вашите лични данни само и единствено за създаване на Ваш профил в електронния магазин grema3d за управление и обработване на поръчки, за доставка на продукти и услуги, за обработка на плащания, за връзка с Вас относно поръчки на продукти, услуги и промоционални оферти, като изрично получава Вашето съгласие.

Грейт Мастър ЕООД спазва следните принципи
законосъобразност, добросъвестност и прозрачност, ограничение на целите на обработване
Видове данни, които  събира:
Ваши индивидуализиращи данни (име и фамилия, електронна поща, телефон)

Грейт Мастър ЕООД не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:
разкриват расов или етнически произход, разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;
- генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация
Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни
Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани от Грейт Мастър ЕООД за конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез искане в свободен текст.
Право на достъп
Вие имате право да изискате и получите от Грейт Мастър ЕООД потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас.
Право на коригиране или попълване
Вие можете да коригирате или попълните неточните или непълните лични данни, свързани с Вас с отправяне на искане до Грейт Мастър ЕООД.
Право на изтриване
Вие имате правото да поискате от Грейт Мастър ЕООД изтриване на свързаните с Вас лични данни, а Грейт Мастър ЕООД има задължението да ги изтрие без ненужно забавяне.
Право на ограничаване
Вие имате право да изискате от Грейт Мастър ЕООД да ограничи обработването на свързаните с Вас данни.
Право на преносимост
Вие можете да поискате от Грейт Мастър ЕООД директно да прехвърли Вашите лични данни към посочен от Вас администратор, когато това е технически осъществимо.

 



Информация

Начало
За нас
Новини и събития
Доставка
Начин на плащане
Общи условия
Контакти
Продукти

3D принтери
Филаменти
Смоли
Аксесоари
3D принтиране
Профил

Лични данни
Поръчки
Желани продукти
Контакти

Грейт Мастър ЕООД
BG117672466
тел: +359 888 100 273
email: office@grema3d.com
гр. Русе, ул. "Люляк" №11
Работно време:
Понеделник - Петък  8:00 - 17:00
Събота - 9:00 - 12:00
Неделя - почивен ден

Последвайте ни!



2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни