Безплатен транспорт над 100 лв. до офис на куриер
Grema 3D - Great Master LTD
    Вход / Регистрация      0 Кошница:
0.00 лв.

За нас


"Грейт Мастър" ЕООД – гр. Русе е инженерингово предприятие създадено през 2006 година.

В първите години на своето съществуване компанията е насочена основно в ремонтната дейност и производството на нестандартно, дребно серийно оборудване. С увеличаването на материалната си база се разрасна обема и вида на предлаганите стоки и услуги.
Фирмата бе насочена в производството на нестандартно оборудване, иновативни изделия, серийни детайли, изграждане на съоръжения и инсталации, като предлага на своите клиенти превантивна или планова поддръжка.
В портфолиото на фирмата има успешно завършени проекти към малки, средни и големи компании от различни сектори: автомобилостроене, военна промишленост, хранително-вкусова промишленост, текстилна промишленост, химическа промишленост, строителство, частния сектор и други.
Нуждата от специални компоненти при изграждане и поддържане на нестандартните решения предложени от Грейт Мастър ЕООД към своите клиенти наложи компанията да се развива в проектирането и печатането на 3D модели с FDM/ FFF и DLP/LCD технология.

Така през 2014 година фирмата стана вносител на принтери, материали и консумативи, на известна белгийска фирма, а в последствие и на други от този сегмент.
Това стана една от основните дейности и до днес на компанията вперила поглед в бъдещето с намерения да предлага стоки и решения, стараейки се да даде най-доброто на своите клиенти.


 
Портфолио
 


Информация

Начало
За нас
Новини и събития
Доставка
Начин на плащане
Общи условия
Контакти
Продукти

3D принтери
Филаменти
Смоли
Аксесоари
3D принтиране
Профил

Лични данни
Поръчки
Желани продукти
Контакти

Грейт Мастър ЕООД
BG117672466
тел: +359 888 100 273

email: office@grema3d.com

email сервиз и поддръжка: support@grema3d.com

гр. Русе, бул. "Липник" №123 - Бизнес парк (до МОЛ Русе)
Работно време:
Понеделник - Петък  8:30 - 17:30
Събота - 10:00 - 13:00
Неделя - почивен ден

Последвайте ни!
2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни