Безплатен транспорт над 100 лв. до офис на куриер
Grema 3D - Great Master LTD
    Вход / Регистрация      0 Кошница:
0.00 лв.

3D Печат


 

В GreMa3D можем да проектираме и създадем Вашият модел с уникален дизайн или да ни предоставите Ваш модел в STL, OBJ, AMF или друг удобен за Вас файл, който ние ще отпечатаме. Фирмата разполага с няколко принтера FDM и DLP/ LCD технологии и има възможност да изпълни различни поръчки едновременно.

Ако модела има нужда от механична обработка ние не спираме само до печата му. Фирмата ни разполага с екип и машини обработващи метали и неметали. Струговане, фрезоване, пробиване и други операции завършващи напълно модела.

Всяка идея, всеки проект или модел са плод на денонощен, интелектуален и физически труд, който уважаваме. Поверителността ще е приоритетите за нас, като за да се чувствате комфортно и безопасно споделяйки вашият проект с нас ние ще Ви предоставим споразумение за конфиденциалност NDA или ще използваме Ваше, което ще подпишем още в самото начало.

Изпратете Вашият модел на посочения e-mail в нашия онлайн магазин и получете оферта.

Споделете Вашата идея и ние ще Ви помогнем да я проектираме и създадем заедно.

Защо да използваме подобни технологии?
 

- 3D принтирането е подходящо за бързо прототипиране и изработка на малки и средни производствени серии, архитектурни проекти, машинни и или автомобилни части, прототипи или готови модели, както и за уникални подаръци за специалните за нас хора и бизнес клиенти. Възможностите в днешно време са големи. Принтирането дава шанс на всеки да получи това, което желае в кратки срокове от различни материали. Основен плюс е възможността от печат с биоразградими материали щадящи околната среда.
 

Какво представлява FDM и DLP технологията?
 

Началото и на двете технологии стартира след като създадения модел с CAD продукт се „нарязва“ на слоеве със специален софтуер и се създава код, който се зарежда в принтера където се изгражда бъдещия модел. 
 

-              FDM технологията създава своите обекти пласт по пласт. Видим за окото “танц“, при който материала за печат минава през предварително загрят екструдер нанасящ разтопена нишка върху работна платформа. Последните поколения принтери имат значително подобрение при повърхностните слоеве, като отделните слоеве са едва забележими с просто око. В зависимост от използвания материал тази технология предоставя възможност за изграждане на модели с висока якост. Най-често използваните материали са: ABS, PLA, PET-G, ASA, TPU, както и много други.
 

-              DLP технологията работи с матрица, чрез която фотополимерния слой се осветява от UV светлина и втвърдява материала слой по слой върху работна платформа. При тази технология крайният резултат е с впечатляващи резултати на повърхностните слоеве за сметка на ниската якост на модела спрямо FDM технологията. Печатът Ви позволява да бъде ускорен и обхваща голяма площ от слоевете, тъй като целият слой от фотополимера е осветен едновременно. Основно предимство спрямо всички останали технологии.

Видове смоли, които биват използвани: гъвкави смоли, твърди смоли, дентални смоли,  смоли за стопяеми модели при отливане на метал и други.
 

Кой използва тази технология?
 

3D принтирането се използва от инженери, архитекти, дизайнери, аниматори, зъботехници, в областта на хирургията, бижутери, археолози и други. Почти всеки сегмент от индустрията в света има нужда от тази техника.

За допълнителна информация и запитвания, можете да се свържете с нас.

Моделирани, принтирани и осъществени проекти изцяло от GreMa3D.Информация

Начало
За нас
Новини и събития
Доставка
Начин на плащане
Общи условия
Контакти
Продукти

3D принтери
Филаменти
Смоли
Аксесоари
3D принтиране
Профил

Лични данни
Поръчки
Желани продукти
Контакти

Грейт Мастър ЕООД
BG117672466
тел: +359 888 100 273

email: office@grema3d.com

email сервиз и поддръжка: support@grema3d.com

гр. Русе, бул. "Липник" №123 - Бизнес парк (до МОЛ Русе)
Работно време:
Понеделник - Петък  8:30 - 17:30
Събота - 10:00 - 13:00
Неделя - почивен ден

Последвайте ни!
2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни