Безплатен транспорт над 100 лв. до офис на куриер
Grema 3D - Great Master LTD
    Вход / Регистрация      0 Кошница:
0.00 лв.

3D Моделиране


Всеки проект започва с идея, която се засажда в съзнанието ни и расте.

За да бъде отпечатан желан продукт е нужно първо той да се моделира виртуално. Моделирането не част от принтирането, моделирането е нужно да се оформи нагледно вашата идея. Така може да се добавя или отнема от модела още в „зародиш“, като за тази цел се използва софтуерна програма , в която се изгражда 2D или 3D модел.

 

Ние от GreMa3D знаем, че не всеки разполага с работна производствена база, машини и умения да ги използва. В много от случаите на повечето хора това дори не им е необходимо. Необходимо е да има хора със идеи тласкащи обществото да се движи напред и да се развива.

 

В GreMa3D сме се погрижили да създадем тези условия. Ще Ви помогнем, и ще превърнем в реалност Вашите идеи. При нас ще проектираме и моделираме Вашият модел или проект с уникален дизайн, който в последствие можем да изработим от различни метали и неметали или да отпечатаме с наши принтери, с FDM и DLP технологии, като имаме възможност да изпълняваме различни поръчки едновременно.

 

Ако моделите или проектите имат нужда от механична обработка ние не спираме само до моделирането и печата. Фирмата ни разполага с екип и машини обработващи метали и неметали. Струговане, фрезоване, пробиване, разкрой, заваряване на черни и цветни метали, възможност за отливане на модела от цветни метали, боядисване, гравиране с лазер и други операции завършващи напълно Вашият проект.

 

Всяка идея , всеки проект или модел са плод на денонощен, интелектуален и физически труд, който уважаваме. Поверителността ще е приоритетите за нас, като за да се чувствате комфортно и безопасно споделяйки Вашият проект с нас ние ще Ви предоставим споразумение за конфиденциалност NDA или ще използва Ваше, което ще подпишем още в самото начало.
 

Изпратете Вашият модел на посочения e-mail в нашия онлайн магазин и получете оферта.

Споделете Вашата идея и ние ще Ви помогнем да я проектираме и създадем заедно.

 

 

Какво е 3Dмоделиране?

 

3D моделиране е техника в компютърната графика, която служи за производство на 3D цифрово представяне на обект или повърхнина. При моделиране се използва специален софтуер за манипулиране на точки във виртуално пространство. Тези точки са наричани върхове. Така се образува мрежа: колекция от върхове, които оформят цифров 3D обект или за кратко 3Dрешетка. Точките на 3D решетката се съединяват като многоъгълни форми. Най-често, това става с триъгълници или четириъгълници. Всяка точка или връх има свое собствено положение, върху решетката и чрез комбиниране на тези точки във форми се създава повърхности на обект.

 

Кой използва тази технология?

 

3D моделирането се използва от инженери, архитекти, дизайнери, аниматори, зъботехници, в областта на хирургията, бижутери и други. Почти всеки сегмент от индустрията в света има нужда от тази техника.

За допълнителна информация и запитвания, можете да се свържете с нас. 

Примерни завършени наши проекти. Моделирани, конструирани и осъществени изцяло от GreMa3D.Информация

Начало
За нас
Новини и събития
Доставка
Начин на плащане
Общи условия
Контакти
Продукти

3D принтери
Филаменти
Смоли
Аксесоари
3D принтиране
Профил

Лични данни
Поръчки
Желани продукти
Контакти

Грейт Мастър ЕООД
BG117672466
тел: +359 888 100 273

email: office@grema3d.com

email сервиз и поддръжка: support@grema3d.com

гр. Русе, бул. "Липник" №123 - Бизнес парк (до МОЛ Русе)
Работно време:
Понеделник - Петък  8:30 - 17:30
Събота - 10:00 - 13:00
Неделя - почивен ден

Последвайте ни!
2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни