Безплатен транспорт над 100 лв. до офис на куриер
Grema 3D - Great Master LTD
    Вход / Регистрация      0 Кошница:
0.00 лв.

Scan Dimension нов софтуер за 3D скенер SOL PRO


SOL PRO Creator и SOL PRO Viewer за 3D скенер от професионално ниво на Scan Dimension вече позволяват на потребителите да постигнат най-високо качество на резултатите от 3D сканирането с минимална намеса на потребителя. Следните нови функции правят процеса на сканиране и инспектиране на обекти още по-мощен:

Софтуерът вече изчислява обема и повърхността на сканирания обект, което дава на потребителите незабавни резултати.
Новата опция за "Изключване на текстура" при сканиране също намалява общото време за сканиране с 15%.
След калибриране софтуерът показва очертанията на два цилиндъра върху въртящата се маса, като посочва препоръчителния минимален и максимален размер на обекта.

Няколко функции, които също са подобрени:
3D скенерът SOL PRO дава възможност за сканиране на тъмни или частично тъмни обекти, което не може да се постигне с друг 3D софтуер. С това подобрение процесът на намаляване на шума, който стои зад опцията за тъмен режим, сега премахва още повече нежелани обекти.
SOL PRO Creator предлага на потребителите избор от 3 режима на сканиране: висока точност (до 0,05 мм), нормален или по-бърз. Профилите, създадени за режима на сканиране с висока точност, сега подобряват и точността на бързия режим.
"С този софтуерен ъпгрейд SOL PRO става още по-лесен за използване и по-мощен. Тези подобрения ще запазят SOL PRO в челните редици на пазара на 3D скенери по отношение на лекотата на използване и качеството на резултатите" - сподели с нас Jacob Bendix, главен търговски директор на Scan Dimension.

Софтуерите SOL PRO Creator и SOL PRO Viewer са разработени изключително за SOL PRO, един от най-точните настолни 3D скенери в своя клас - продукти за обем, повърхност, форма и размер с метрологична точност. Лесният за използване софтуер автоматизира целия процес на 3D сканиране, като използва комбинация от истинско лазерно преобразуване на пространството и технология за бяла светлина за постигане на безпроблемни и висококачествени резултати, което прави SOL PRO идеален партньор, осигуряване на качеството, създаване на прототипи и  инженерство.




Информация

Начало
За нас
Новини и събития
Доставка
Начин на плащане
Общи условия
Контакти
Продукти

3D принтери
Филаменти
Смоли
Аксесоари
3D принтиране
Профил

Лични данни
Поръчки
Желани продукти
Контакти

Грейт Мастър ЕООД
BG117672466
тел: +359 888 100 273
email: office@grema3d.com
гр. Русе, бул. "Липник" №123 - Бизнес парк (до МОЛ Русе)
Работно време:
Понеделник - Петък  8:30 - 17:30
Събота - 10:00 - 13:00
Неделя - почивен ден

Последвайте ни!




2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни